Website door Vruchtvlees

Oproep

SCHEVENINGEN ‘ON FIRE’ TIJDENS BONFIRE BEACH FEST BIJ START STRANDSEIZOEN


Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april wordt het Scheveningse strand tijdens BonFire Beach Fest omgetoverd tot een gratis toegankelijk festivalterrein met een groot vuurdorp en optredens van bands, dj’s en andere acts. Dit feestje willen we graag met alle ondernemers op Scheveningen vieren. Gezamenlijk willen we twee avonden op Scheveningen een gevarieerde programmering neerzetten om zoveel mogelijk mensen naar het strand te trekken. Uitganspunt is een doorlopend programma vanaf 18 uur tot in de late uurtjes. Samen bouwen we een Feest aan Zee!

 

Oproep inzenden programmering
Heb jij een tof idee voor een evenement in jouw zaak? Stuur je idee dan snel op! Ondernemers op Scheveningen die graag aan willen haken bij BonFire Beach Fest kunnen een bijdrage krijgen voor het mogelijk maken van een event op 20 of 21 april. Als daar behoefte aan is denken wij graag mee!

 

Wat bieden wij?
Vanuit onze unieke samenwerking met het themajaar Feest aan Zee, kunnen wij een financiële bijdrage beschikbaar stellen van maximaal € 1.000,- per evenement. Deze bijdrage is voor het programma inclusief de bijbehorende organisatie en techniek. Wij bieden marketing & communicatie voor de promotie van BonFire Beach Fest in het geheel en voor alle events specifiek.

 

Indienings-en selectieproces
Je kunt je uitgewerkte plan inclusief datum, tijden, beoogd aantal bezoekers, programmering, naam voor het event en begroting uiterlijk 25 februari 2018 indienen via: bonfirebeachfest@lustr.nl. We hebben een begrensd budget, dus weer er snel bij.

 

BonFire Experience
Ter hoogte van Beelden aan Zee gaan we in samenwerking met het Franse Compagnie Carabosse de BonFire Experience neerzetten door middel van een vuurdorp, theater en muziek. Carabosse tovert met vuurshows en vuurinstallaties een sprookjesachtige, poëtische wereld waar de bezoeker echt kan binnenstappen. Omgeven door vlammen in allerlei staten, ijzer, muziek, theater én de elementen van Scheveningen creëren we een ervaring die voor velen onvergetelijk zal zijn. Carabosse gaat Scheveningen letterlijk in een ander licht zetten, een vurig licht, waardoor er een schitterende en indrukwekkende setting ontstaat.
Hierbij een indruk https://vimeo.com/71324886.

 

Badplaats Scheveningen bestaat 200 jaar, wij vieren Feest aan Zee mee!
BonFire Beach Fest vindt plaats #aanZee en is onderdeel van ‘Feest aan Zee’. Precies 200 jaar geleden werd het eerste badhuis gebouwd. In 2018 biedt Den Haag ~ Scheveningen haar bezoekers een zee aan festiviteiten. Bekijk het programma op feestaanzee.nl.